next09-logonext09 – Share Economy

Link: next09 Interview with Keynote Speaker Jeff Jarvis

Jeff Jarvis, keynote speaker op 5 mei tijdens next09, hierboven in een interview via Skype met Nicole Simon.

Als in vele interviews en gesprekken is de financiele crisis een belangrijk onderwerp. Ook in dit interview met Jarvis komt het aan bod en dan in relatie tot de Share Economy waarin we nu zitten. Volgens Jarivs gaat het allemaal om The Great Restructuring, wat ook het onderwerp is van zijn keynote presentatie.

Wat opvalt is dat next09 echt meer internationaal gaat. Het gedeelte van de presentaties in het Engels is nu ongeveer 80-90%. Een klein deel is nog in het Duits. Ook worden er internationale bloggers uitgenodigd voor dit evenement. Als alles volgens plan verloopt zal ik dus ook verslag doen vanaf next. Verslag betekent voor mij vooral Twitter updates sturen vanaf interessante presentaties.

next09 is voor internationale bloggers nog interessanter geworden aangezien Web 2.0 Expo dit jaar niet naar Europa komt. Er worden meer dan 1.500 deelnemers verwacht in 1,5 dag van 5-6 mei 2009. Dit is een mooie kans om meer te leren van de Duitse markt.

Een aantal sprekers van dit jaar zijn Jeff Jarvis, Brian Solis, Chris Heuer, Chris Messina, Daniel Ha, Stowe Boyd, Steve Rubel. Alle sprekers vind je in dit sprekers overzicht.

Het volledige programma van next09

De tag voor dit event is #next09
Het event is ook te vinden op Upcoming

Be Sociable, Share!

Tags: , , ,Meer over gehoord door Erno Hannink, Bekeken 1752 Views keer.


Abonneer op de RSS feed of
ontvang gratis wekelijkse de klanten vinden en binden tips in je inbox.